seven

Vår butik

Vår butik

Fotriktigt, en modern specialistbutik för dig som söker efter skor för vardag och träning m.m

En modern specialistbutik

I vår butik finner du skor lämpade för aktiviteter som löpning, promenader, vandring, inomhussporter och arbete. Det finns dessutom stora möjligheter att utöka garderoben med nya kläder eller komplettera träningen med passande tillbehör.

Rätt sko till rätt fot. Vi lägger stor vikt vid att du ska ha en sko som passar din fot och dina behov. För att försäkra oss om att du går här ifrån nöjd utför vi en löp-/gånganalys som hjälper oss att få fram rätt modell till just dig. Vi tillverkar även ortopediska inlägg som skapar maximal funktionalitet och komfort utifrån fotens olika behov. Behoven är många och olika, är du osäker på vad du behöver är du alltid välkommen in så guidar vi dig utifrån ditt behov.  Vi utbildar all vår personal med visionen om att alltid ligga i framkant när det kommer till kunskap och produkter. Dessa kvaliteter gör det dessutom möjligt att erbjuda förstklassig service som når över alla förväntningar.

Besök oss på Källbäcksrydsgatan 2 i Borås och hitta fri parkering direkt utanför butiken. Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen till vår butik på Källbäcksrydsgatan 2 i Borås!

Öppettider:
Måndag-fredag: 9-18
Lördag: 10-14
Söndag: stängt

Helgdagar som vi håller stängt:
Trettondedag jul
Långfredag
Påskdagen
Annandag påsk
Första maj
Kristi Himmelsfärd
Nationaldagen
Midsommarafton
Midsommardagen
Alla Helgonsdag
Julafton
Juldagen
Annandag jul
Nyårsafton
Nyårsdagen