seven

Ortopediska Inlägg

Ortopediska inlägg – En god investering

När vi skapar dina ortopediska inlägg utför vi alltid en grundlig undersökning som syftar till att granska vilka fel som orsakat problemet i fråga. I samband med att dina specifika behov har identifierats kommer vi att skapa en modell av foten med hjälp av den modernaste tekniken inom scanning. All tillverkning av ortopediska inlägg sker i våra egna lokaler, vilket ger oss fullständig kontroll över att individanpassa inlägg efter din fot.

Vår personal består i dagsläget av utbildade ortopedskotekniker, butiksbiträden och en kvalificerad medicinsk fotterapeut – alla specialiserade inom sitt specifika område för att kunna möta dig med kunskap och service utöver det vanliga. Ortopediska inlägg är en god investering för dig som vill förebygga och behandla problem som hälsporre, plantar fasciit, nedtrampade fotvalv, löparknä, benhinneinflammation, mortons syndrom, hallux valgus, hallux rigidus, pronation/supination och mycket därtill.

Våra specialister

hjälper dig.

När du besöker vår butik har du möjlighet att träffa våra specialister under en kostnadsfri konsultation för att undersöka huruvida vi ska åtgärda det aktuella problemet.

 

Med grundliga analyser och tester skapar vi individanpassade ortopediska inlägg som är utformade efter noggranna mått på din fot.

Kom in till vår butik