seven

Om oss

Din specialistbutik i Borås

Vi har ett kvalitetsfyllt utbud av skor och tillbehör för vardag och träning.

Specialister inom skor och ortopediska inlägg 

I vår butik hittar du skor lämpade för bland annat vandring, löpning, promenader, arbete, inomhussporter, mm.
Vi säljer även träningsklockor, strumpor, vätskevästar, pannlampor och mycket mer för att du som kund skall kunna hitta allt för din träning under ett och samma tak.

Vi är även specialister på att tillverka ortopediska inlägg formgjutna efter just dina fötter. Ortopediska inlägg passar dig som vill förebygga och behandla problem som hälsporre, plantar fasciit, nedtrampade fotvalv, löparknä, benhinneinflammation, mortons syndrom, hallux valgus, hallux rigidus, pronation/supination och mycket mer. Du kan läsa mer om ortopediska inlägg här.

Med kvalificerad utrustning och kompetent personal ser vi till att hitta rätt sko för din fot. Sedan 2005 har vi arbetat målinriktat för att sätta individens behov i fokus. För oss är det viktigt att alltid erbjuda våra kunder hög kompetens och service med hjälp av den senaste tekniken på marknaden.

 

Välkomna till oss!

Experter inom

olika områden

Vi på Fotriktigt har alltid hög kompetens och bra service. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp hos oss, därför utförs alltid en noggrann genomgång av din fot och dina behov. Rätt sko på rätt fot är viktigt för oss!

Vår ortopedskotekniker finns här för att hjälpa dig som har eller vill förebygga skador och problem. Med sin höga kompetens och utbildning tillverkar han ortopediska inlägg formgjutna efter just dina fötter. Inläggen tillverkas här i vår egna lokal för att du som kund alltid ska kunna få snabb hjälp med dina inlägg.

Kontakta oss