seven

Om oss

Din specialistbutik i Borås

Vi har ett kvalitetsfyllt utbud av skor och tillbehör för vardag och träning.

Specialister på ortopediska inlägg 

I vår butik finner du skor lämpade för aktiviteter som löpning, promenader, inomhussporter, arbete m.m. Vi säljer även träningsklockor som hjälper dig att ta din träning till nya nivåer, samt diverse tillbehör för att din träning skall bli komplett.

Vi är specialister på att tillverka ortopediska inlägg som är framtagna för att skapa funktionalitet och komfort baserat på den individuella foten och dess behov.
Med kvalificerad utrustning och kompetent personal ser vi till att hitta rätt sko för Din fot. Sedan 2005 har vi arbetat målinriktat för att sätta individens behov i fokus. För oss är det viktigt att alltid erbjuda våra kunder hög kompetens och service med hjälp av den senaste tekniken på marknaden. Välkomna till oss!

Experter inom

olika områden

Vi på Fotriktigt har alltid en hög kompetens och bra service. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp hos oss, därför utförs alltid en noggrann genomgång av din fot och dina behov. Rätt sko på rätt fot är viktigt för oss!

 

Vi är experter inom vårt område och hos oss finns alla möjligheter för att skapa de perfekta förutsättningarna för dig och din fot.

Varmt välkommen!

Kontakta oss