Butiken

Fotriktigt, en modern specialistbutik för dig som söker efter ett kvalitetsfyllt utbud av individanpassade skor för vardag och träning. I vår butik finner du skor lämpade för aktiviteter som löpning, promenader, inomhussporter och arbete. Det finns dessutom stora möjligheter att utöka garderoben med nya kläder eller komplettera träningen med passande tillbehör.

Vi använder oss av kvalificerad utrustning som underlättar processen av att hitta en sko som stämmer överens med din fots unika egenskaper. Detta gör att vi baserat på varje millimeter kan avläsa vilka förutsättningar din fot kräver. Förutom att på plats kunna erbjuda modern apparatur – tillverkar vi även ortopediska inlägg som skapar maximal funktionalitet och komfort utifrån fotens olika behov. Vi utbildar all vår personal med visionen om att alltid ligga i framkant när det kommer till kunskap och produkter. Dessa kvaliteter gör det dessutom möjligt att erbjuda förstklassig service som når över alla förväntningar.

Besök oss på Källbäcksrydsgatan 2 i Borås och hitta fri parkering direkt utanför butiken. Vi ser fram emot att träffa dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev