Vår process är individanpassad

 Vi lägger ett stort fokus på att erbjuda våra kunder individanpassade skor för rätt tillfälle och aktivitet. När du kontaktar oss kommer vi redan vid första mötet att påbörja en process som utgår från att hitta en lösning som möter dina behov. Tillsammans med högteknologiska redskap applicerar vi funktionsmässiga åtgärder på dina skor och inlägg – allt för att foten ska kunna uppträda ändamålsenligt.

1

Steg 1

Lyssna av dig som kund för att förstå vad du skall använda skorna till. Springa, träna på gym, promenera eller jobba utifrån detta går vi vidare i processen.

2

Steg 2

Vi ber dig antingen gå eller springa på ett löpband & efter det står man på en spegellåda för att se hur du belastar dina fötter och få en bild utav ens fotvalv och utefter detta så väljer man sen skor.

3

Steg 3

Vi tar fram olika modeller av skor som passar utifrån vår analys & vad du skall använda skorna till för att ge dig alt som skall passa för just din fot.

4

Steg 4

Slutför. Rätt sko är vald för att rätt sko skall vara på rätt fot & vi lämnar även vår garanti att vår kunskap/kompetens har tagit rätt beslut för just dina fötter samt behov.